AA:n aika

Suomen vahvimmat

Ahtipalla oli vuonna 2020 sisällöntuotannon tehtäviä niin, että yrityksen tarpeellisuudesta ei ollut epäilystäkään. Parhaimmillaan asiakastöissä pystyi tarjoamaan tekemistä muillekin pienyrittäjille.

Vuoteen mahtui paljon uutta, muun muassa kiinteistö- ja rakennusalan ensimmäiset ByggSMART-verkkomessut, joiden suunnittelussa ja toteutuksessa Ahtipa oli monella tavalla mukana. ByggSMART onnistui erinomaisesti; tänä vuonna messut järjestetään kahdesti, huhtikuun messut menivät jo, lokakuussa asetutaan kameroiden eteen seuraavan kerran.

Yrittäjien edesottamuksia seuraava Asiakastieto on ollut valppaana ja huomannut, että täältä Valimotien yhden naisen konttorilta lähtee paitsi erinomaista sisältöä julkaisuihin ja tapahtumiin myös laskut ja maksut ajallaan, eli AA:ta ollaan.

Vuosi 2021 on alkanut hyvin. RPT Byggfakta Oy:n julkaisut ja tapahtumat vievät ison osan Ahtipan henkilöresurssista, mutta muitakin kiinteistö- ja rakennusalan sisältöpalveluja tarvitsevia yrityksiä ja yhteisöjä on mahtunut ja mahtuu edelleen ohjelmaan.

Saa olla yhteydessä ja saa tulla tänne Ahtipan konttorille kahvillekin. Varokaa kaivinkonetta ovensuussa!

Ahtipan konttori on Valimotiellä Raide-Jokerin työmaan keskellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *