Ahtipalla on pitkä kokemus kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan medioiden sisällöntuotannosta. Digitaalisuuden myötä ennen niin erillään toimineet rakennusten suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon toimijat muuttavat nyt toimintatapojaan ja tekevät tiivistä yhteistyötä. Ahtipan rakentamisen sivuilla alan eri toimijoiden ajankohtaiset uutiset tuodaan yhdelle alustalle vauhdittamaan keskustelua.

Artikkelit

  • Taloyhtiö on yhtiö. Yhtiöillä on visio siitä, minne se on menossa. Matka kohti vision kuvaamaa tilaa tarvitsee strategian eli ne toimet, joilla tavoitteeseen päästään.  Sekä visio että strategia voidaan kirjata niin ympäripyöreäksi ja yhdentekeväksi, että kellään ei ole niistä mitään mielipidettä, ei puolesta eikä vastaan.

  • Koulujen tilaratkaisut ovat hyvin samankaltaisia keskenään, sillä ne on suunniteltu uusien opetussuunnitelmien mukaisiksi.

  • Maailmaa paremmaksi vaikka polkaisu kerrallaan: mediasisältöjä tuottavan Ahtipan Business Owner Jaana pyöräili aamulla konttorilleen HSL:n keltaisella. Ahtipa lähtee mielellään mukaan mediahankkeisiinne, joiden sisällöntuotantoon tarvitaan osaavaa, innostuvaa ja perehtyvää otetta. Hyviä aihetunnisteita yhteistyölle ovat rakennettu ympäristö, energiatehokkuus, energia, sisäympäristö, talotekniikka, työympäristö, terveellisyys, turvallisuus, tutkimus, tiede. Slogan

  • Arboria

    Viimeisen viiden vuoden aikana taloyhtiössä on toteutettu energiansäästötoimia, joiden ansiosta se on nyt Suomen ensimmäinen lämmityspäästöiltään hiilinegatiivinen taloyhtiö.

  • Keskustakirjasto Oodi

    Näille rakennuksille on ollut onni tulla rakennetuksi Suomeen. Ilmastomme on vaatinut ja teknisen koulutuksemme taso on mahdollistanut ratkaisut, jotka hyvin suunnitellen ja toteuttaen takaavat rakennuksiin tasaisen hyvän sisäilmaston ympäri vuoden.