Ahtipalla on pitkä kokemus kiinteistö-, rakennus- ja talotekniikka-alan medioiden sisällöntuotannosta. Digitaalisuuden myötä ennen niin erillään toimineet rakennusten suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon toimijat muuttavat nyt toimintatapojaan ja tekevät tiivistä yhteistyötä. Ahtipan rakentamisen sivuilla alan eri toimijoiden ajankohtaiset uutiset tuodaan yhdelle alustalle vauhdittamaan keskustelua.

Artikkelit

  • Maailmaa paremmaksi vaikka polkaisu kerrallaan: mediasisältöjä tuottavan Ahtipan Business Owner Jaana pyöräili aamulla konttorilleen HSL:n keltaisella. Ahtipa lähtee mielellään mukaan mediahankkeisiinne, joiden sisällöntuotantoon tarvitaan osaavaa, innostuvaa ja perehtyvää otetta. Hyviä aihetunnisteita yhteistyölle ovat rakennettu ympäristö, energiatehokkuus, energia, sisäympäristö, talotekniikka, työympäristö, terveellisyys, turvallisuus, tutkimus, tiede. Slogan

  • Arboria

    Viimeisen viiden vuoden aikana taloyhtiössä on toteutettu energiansäästötoimia, joiden ansiosta se on nyt Suomen ensimmäinen lämmityspäästöiltään hiilinegatiivinen taloyhtiö.

  • Keskustakirjasto Oodi

    Näille rakennuksille on ollut onni tulla rakennetuksi Suomeen. Ilmastomme on vaatinut ja teknisen koulutuksemme taso on mahdollistanut ratkaisut, jotka hyvin suunnitellen ja toteuttaen takaavat rakennuksiin tasaisen hyvän sisäilmaston ympäri vuoden.

  • Ja aina jonkun hermo pettää, käsi nousee lasin pintaan ja kaikkien matka tyssää.

  • Vasta-asetetun hallituksemme ohjelma ”Osallistava ja osaava Suomi” on helppoa luettavaa; kannattaa käydä selaamassa sitä valtioneuvoston sivulla. Tässä maistiaisiksi muutamia rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyviä hallituksen tavoitteita. Suomi on hiilineutraali vuonna 2035 ja hiilinegatiivinen nopeasti sen jälkeen. Sähkön ja lämmön tuotannon tulee olla Suomessa lähes päästötöntä 2030-luvun